Lighthouse Group

Sinhro Akademija

Studio, Tečaj Sinhronizacij & Voice Over Portfolio

Od nekdaj občuduješ vse glasove, ki oživljajo najrazličnejše televizijske like? Se sprašuješ kako igralcem v studiu uspe vse te zvoke spraviti iz sebe? Pot do tega, da risani in igrani junaki nosijo tvoj glas je preprosta: dober mentor in vaja.

Se želiš preizkusiti v svetu igre, kjer tvoj glas zaznamuje svetovno znane risane junake? Se pripraviti na avdicijo za sanjsko vlogo? Pridobiti studijske izkušnje? Izboljšati svojo samozavest za mikrofonom? Naučiti kako prepričljivo uporabljati svoj glas? Ali pa imeti spominski posnetek svojega junaka ali junakinje, ki spregovori s tvojim glasom? Pravijo, da dober glas seže v deveto vas, naše izkušnje pa pravijo, da če je zares dober, lahko pride čisto na vsak zaslon ali radijsko postajo na tem svetu. Če pa ni, vemo kako ga izboljšati.
Josip Miani
Sinhro Mojster
Storitve

Tečaj Sinhronizacij

Kako liku vdahniti prave emocije, ki bodo zbudile čustva tudi na strani gledalca? Odkrij svoj talent ali pa izboljšaj svoje vokalne spretnosti. Pridobi potrebne izkušnje in se pripravi na sanjsko vlogo.

Voice Over Portfolio

Če ste že izkušeni ali pa ste opravili tečaj in potrebujete VO portfolio s katerim boste navdušili studio, režiserja, radijsko postajo ali pa tiste, ki izbirajo glasove za televizijske in radijske reklame…

Team Building

Naučite se nove veščine z veliko smeha in na koncu posnemite 10 minutni voice over v naprej izbrani risanki, filmu, ali seriji

Studio

Preiskusite digitalno moč našega naprednega audio studia, kjer vam posnamemo vse vrste radijskih oglasov, ali avtorsko ploščo.

Kontakt

Sinhro Akademija, Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

Kontaktirajte nas preko:

  • telefona: 030 303 303
  • emaila: pipi.karma (@) gmail.com
  • preko spletnega obrazca